Dattheater

Wij zijn een amateurtoneelvereniging uit Valkenswaard met ongeveer 15 leden. Sinds 1980 maken wij ieder seizoen een voorstelling. Vanaf 1999 in de Hofnar in Valkenswaard en op een wisselende locatie in Eindhoven.

Op deze site vind je alles over de voorstelling van dit seizoen en verder alles wat je nog zou willen weten over onze vereniging en haar inmiddels rijke historie. Er is ook een overzicht van de voorstellingen van de afgelopen seizoenen.

Wil je ons iets laten weten? Heb je een voorstelling gezien en wil je daar iets over kwijt? Ga dan naar onze facebook pagina, of vul het contactformulier in.

We brengen al jaren sprankelend toneel. Wij maken onze eigen voorstellingen die het publiek steeds opnieuw verrassen. In de voorstellingen wordt gebruik gemaakt van verschillende disciplines, zoals muziek, dans en beeldmateriaal. Elk optreden is voor de spelers een uitdaging om het publiek te vermaken. Om de kwaliteit hoog te houden bouwt de groep samen met een professionele regisseur aan elke voorstelling.