word sponsor

Het belang van het ontwikkelen van culturele activiteiten op lokaal niveau wordt algemeen erkend, met name ook door het bedrijfsleven. DATtheater draagt al jaren haar steen(tje) bij aan het verwezenlijken van dit doel.
We treden jaarlijks op in de Hofnar te Valkenswaard en diverse locaties in Eindhoven.
Wij, van DATtheater, stellen ons tot doel enigszins niet-traditionele stukken te brengen en zijn wat dat betreft een eigenzinnige vereniging. Het spelerscollectief is divers qua leeftijd.
We streven ernaar steeds vernieuwend bezig te zijn. DATtheater maakt haar eigen voorstellingen waarin muziek, zang en/of dans geïntegreerd zijn. Wij brengen toegankelijke stukken met veel humor, die steeds ook aanzetten tot nadenken.
We streven ernaar om ons niveau steeds hoger te stellen en huren al sinds enige jaren een professionele regisseur in. Kosten van zaalhuur en decor, en andere uitgaven, stijgen jaarlijks en daarom willen we graag een beroep doen op het lokale bedrijfsleven. Daar doen wij wel wat voor terug: we bezorgen u en uw gasten een gezellige avond! Zie onze voorstellen.  Wat bieden we aan:

  • Vermelding op deze website van DATtheater en een link van deze website naar uw eigen website.
  • Opname van uw logo op programmaflyers en de website.
  • Vier toegangskaarten voor de voorstelling in de Hofnar.
Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier